HOME OVER CONNECTING EUROPE ORGANISATIE CONTACT FORMULIEREN LANGUAGE
WERVING
Veel uitzendorganisaties werven mensen in Oost Europa. Vaak zijn de beloften daar echter mooier dan de werkelijkheid in Nederland. Connecting Europe Uitzend en Detacheringsorganisatie BV heeft een goede en betrouwbare reputatie opgebouwd, waardoor het bestand is uitgegroeid tot zo'n 2500 uiterst gemotiveerde flexwerkers.

Onze eigen wervingskantoren in Polen onderhouden nauwe contacten met onze flexwerkers en zorgen daarnaast continu voor nieuwe aanwas. Op deze manier kunnen vraag en aanbod door Connecting Europe Uitzend en Detacheringsorganisatie BV goed op elkaar worden afgestemd.

Anders dan andere uitzendorganisaties werft Connecting Europe Uitzend en DetacheringsorganisatieBV naast het gebruikelijke voormalig Duitse deel in Polen ook haar mensen in het Zuid Oosten van Polen nabij de grens met de Oekraïne, in het gebied Podkarpacie.

Op onze wervingskantoren wordt de personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers door ons Nederlandse kantoor neergelegd. Door middel van intensieve intakegesprekken wordt uitgebreid aandacht besteed aan wat de klant verwacht van onze mensen, de duur van een project en exacte werkzaamheden. Hieruit moet blijken of aspirant-medewerkers geschikt zijn voor de functie. Tevens worden tijdens deze gesprekken identiteitsdocumenten, diploma's en eventuele BSN nummers gecontroleerd. Wanneer wij er volledig van overtuigd zijn dat hij of zij geschikt is voor het werk dan wordt meteen de arbeidsovereenkomst en ons bedrijfsreglement doorgenomen. Op deze manier kan een flexwerker bij aankomst in Nederland niet voor verrassingen komen te staan.Direct naar het inschrijfformulier, klik dan hier

Zonnebloemveld 6c, 6641 TA Beuningen | Tel. 024-3738243 | Fax. 024-3738245