HOME OVER CONNECTING EUROPE ORGANISATIE CONTACT FORMULIEREN LANGUAGE
SECTOREN UITZEND EN DETACHERINGSORGANISATIE
Onze Poolse flexwerkers zijn zeer breed inzetbaar en vindt u daarom terug in diverse sectoren en op verschillende vakgebieden. Het werk kenmerkt zich doorgaans als eenvoudig en repeterend, waarbij een gezonde inzet en arbeidsmentaliteit belangrijke factoren zijn. Hierdoor zijn onze mensen na enige uitleg vaak zelfstandig inzetbaar en heeft u volop profijt van hun productiviteit.

In de agrarische sector heeft Connecting Europe Uitzend en Detacheringsorganisatie BV inmiddels veel ervaring opgebouwd en zijn wij goed in staat om seizoenspieken op te vangen. Enige voorbeelden van de werkzaamheden waarvoor onze hardwerkende mensen worden ingezet zijn: het pellen van tulpenbollen, pluizen van rozen, het bossen en inpakken van verschillende bloemsoorten, het plukken van paprika's en komkommers.Het zwaartepunt van onze dienstverlening ligt op dit moment in de industriële sector. Bedrijven in bijvoorbeeld de metaalindustrie, vlees- en voedingsindustrie en houtbewerkingsindustrie worden door ons voorzien van 110% gemotiveerd personeel. Om u enige indruk te geven wat er allemaal aan werk wordt verzet bij deze ondernemingen; het loopt uiteen van de fabricage van staalconstructies, het repareren en schoonmaken van bekistingsmateriaal, het inpakken van vlees, kaas en salades, het kippenhangen, het opmaken van taarten, tot productie van deuren, kozijnen en pallets.

Naast genoemde sectoren levert Connecting Europe Uitzend en Detacheringsorganisatie BV graag haar personeel in de bouwsector. Van hulpkrachten tot vaklieden. Hierbij kunt u denken aan opruim- en sjouwwerk, de opbouw en het afbreken van steigermateriaal, maar ook aan schilder-, timmer- en metsel-, tegel- en stucadoorswerk.

Zonnebloemveld 6c, 6641 TA Beuningen | Tel. 024-3738243 | Fax. 024-3738245