HOME OVER CONNECTING EUROPE ORGANISATIE CONTACT FORMULIEREN LANGUAGE
WERKWIJZE
Onze werkwijze heeft als doel de juiste man of vrouw op het gewenste tijdstip bij uw bedrijf aan het werk te krijgen. Hiervoor stellen wij alles in het werk en streven daarbij naar perfectie. Tot op de dag van vandaag kunnen we zeggen daar redelijk succesvol in te zijn en daar zijn we best een beetje trots op.

Wij staan 7 dagen per week dag en nacht voor u en onze flexwerkers paraat, zodat wij u ten alle tijden van dienst kunnen zijn in het geval van bezettingsproblemen.

De zorg voor onze flexwerkers begint al op het moment van vertrek in comfortabele bussen vanuit het land van herkomst en eindigt pas als ze weer veilig terug zijn in hun thuisland. Hier tussenin ligt uiteraard de verantwoordelijkheid voor goede arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke arbeidsuren, uitstekende huisvesting, veilig vervoer van en naar de werkplek, sociale voorzieningen, prima begeleiding door onze stafmedewerkers die de taal van de flexwerkers machtig zijn en bovenal het nakomen van afspraken. Hierdoor heeft Connecting Europe Uitzend en Detacheringsorganisatie B.V. in de loop der jaren een betrouwbare naam opgebouwd in Oost Europa en is ons bestand uitgebreid tot ruim 2500 flexwerkers.

Dankzij deze werkwijze profiteert u als klant van onze uiterst gemotiveerde flexwerkers.Zonnebloemveld 6c, 6641 TA Beuningen | Tel. 024-3738243 | Fax. 024-3738245